شیرینی بادام
مواد لازم:
پودر بادام: 2 لیوان
پودر شکر: 1.5 لیوان
گلاب: کمتر از نصف لیوان
خلال پسته: به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی بادامی:
ابتدا پودر بادام را با دوسوم پودر شکر مخلوط کنید.
گلاب را کمکم اضافه کنید که مواد شل نشود و به صورت خمیری منسجم درآید و بتوان آن را در دست فرم داد و به شکل بادام یا توت درآورد.
این خمیر را کمی ورز دهید تا کاملا چسبنده شود.
از مواد خمیر به اندازه یک فندق بردارید و آماده کنید و در ظرف مناسبی بچینید.
از یک خلال پسته برای دسته میوه استفاده کنید و در انتهای توتفرنگی فرو کنید.
سپس پودر شکر را با کمی پودر لبو یا هر رنگ خوراکی مجاز مخلوط کنید و بعد توتهای آماده شده را در پودر شکر رنگی بغلتانید تا جلوه بهتری داشته باشند.
این شیرینی را در ظرف دردار تا مدتها میتوانید در جای خنک نگهداری کنید.
شیرینی بادامی بسیار مقوی و مغذی است و احتیاج به پخت ندارد.
منبع: جام جم آنلاین
سوهان عسلی
مواد لازم:
شکر: یک لیوان
عسل: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
کنجد: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوهان عسلی :
اول شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. کمکم ذوب میشود. عسل و روغن مایع را هم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا کاراملی شود. وقتی شکر ذوب شد کنجد را درون آن بریزید و به هم بزنید. کف یک سینی را از قبل کمی چرب کنید و سریع از مواد ذوب شده با قاشق با فاصله در دیس بریزید. بعد از چند دقیقه شیرینی خنک شده و از سینی جدا میشود. سوهانها را در یک ظرف ریخته و روی آنها را بپوشانید که در معرض هوا قرار نگیرند. شما میتوانید در چند مرحله و به جای کنجد از چند نوع مغز استفاده کنید و سوهان عسلی متنوع درست کنید.
برای درست کردن سوهان عسلی باید سریع عمل کنید، اگر مواد سرد شوند ریختن روی سینی دشوار میشود. به همین منظور به مقدار کم و در چند مرحله تهیه کنید.
منبع:جام جم آنلاین
مواد لازم:
کشمش پلویی: یک لیوان
آرد:350 گرم
تخممرغ: 3 عدد
وانیل: کمی
روغن: 180 گرم
پودر قند: 350 گرم
طرز تهیه شیرینی کشمشی :
پودر قند و روغن را در یک ظرف گود بریزید و آنقدر آن را بزنید که از ظرف نریزد. کشمش و آرد را هم مخلوط و در انتها همه مواد را یکجا کنید. فر را از قبل گرم کرده و سینی فر را با یک ورق کاغذ روغنی پوشش دهید. مواد را در قیف ریخته و منظم و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید و سینی را در فر قرار دهید. این شیرینی در دمای 160 درجه سانتیگراد و به مدت 5 تا 8 دقیقه پخته میشود. بلافاصله بعد از پخت آن را از کاغذ جدا کنید و در ظرف مناسبی چیده و روی آنها را با سلفون بپوشانید تا نرم و تازه بمانند. شیرینی کشمشی را با چای یا شیر داغ میل کنید.
منبع: جام جم آنلاین